Følg din ordre

Ønsker du at spore eller annullere din ordre? Indtast ordrenummeret og den e-mailadresse, der blev brugt til ordren, som du gerne vil spore. Hvis det stadig er inden for de 14 dages fortrydelsesperiode, skal du vælge ‘Annuller ordre’, når du bliver dirigeret til Sporingsiden.

For at følge din ordre, så indtast dit ordre ID i feltet herunder og klik på knappen "Følg". Ordre ID står på din ordrebekræftelse og i den e-mail med ordrebekræftelse, som du har modtaget.

Fragt og Levering

Her kan du følge din ordre og annullere en bestilling.

Ønsker du at læse mere om leveringen af din bestilling eller få mere information om fragt og levering? Besøg vores Fragt og Levering side for alle oplysninger, du har brug for.

Pakke med scanner mobiltelefon.

Sådan Følger Du Din Ordre

  1. Gå til SkoleABC.dk: Åbn din foretrukne webbrowser og besøg hjemmesiden SkoleABC.dk ved at indtaste www.skoleabc.dk i adresselinjen og trykke på Enter.
  2. Log ind på din konto: Hvis du har en konto på SkoleABC.dk, skal du logge ind ved at klikke på “Log ind” øverst i højre hjørne af hjemmesiden. Indtast din e-mailadresse og adgangskode og klik på “Log ind.”
  3. Find ‘Følg Ordre’: Når du er logget ind, skal du navigere til ‘Følg Ordre‘ sektionen. Dette kan normalt findes i menuen eller i oversigten over din konto.
  4. Indtast Ordrenummer og E-mail: På ‘Følg Ordre’ siden bliver du bedt om at indtaste dit ordrenummer og den e-mailadresse, du brugte ved bestillingen.
  5. Tryk på ‘Søg Ordre’: Når du har indtastet ordrenummer og e-mail, skal du klikke på knappen eller linket, der siger “Søg Ordre” eller lignende.
  6. Se Ordrestatus: Efter at have klikket på “Søg Ordre,” vil systemet hente opdateret information om din ordre. Du vil nu kunne se detaljer om din ordre, herunder leveringsstatus, forventet leveringsdato og andre relevante oplysninger.
  7. Annuller Ordre (Hvis Nødvendigt): Hvis du ønsker at annullere din ordre, og det er inden for annulleringsperioden, kan du normalt gøre det fra denne side. Ved at vælge ‘Annuller Ordre’ eller kontakte kundeservice for hjælp.

Ofte stillede Spørgsmål

FAQ - De 6 hyppigste spørgsmål til følg din ordre og bestilling.

Hvordan følger jeg min ordre på SkoleABC.dk?

At følge din ordre på SkoleABC.dk er nemt. Gå til vores hjemmeside, log ind på din konto, og naviger til ‘Følg Ordre’ sektionen. Indtast dit ordrenummer og den e-mailadresse, du brugte ved bestillingen, og klik på “Søg Ordre” for at se din ordres aktuelle status.

Hvordan kan jeg annullere en ordre på SkoleABC.dk?

Hvis du ønsker at annullere en ordre, kan du normalt gøre det ved at besøge vores ‘Følg Ordre’ side og finde den relevante ordre. Hvis det er inden for vores annulleringsperiode på 30 minutter, vil du have mulighed for at vælge ‘Annuller Ordre’ der. Alternativt kan du kontakte vores kundeservice så hurtigt som muligt for at anmode om annullering.

Hvordan kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte vores kundeservice på flere måder. Du kan sende en e-mail til kundeservice@skoleabc.dk eller ringe til vores kundeservicetelefon på 91 11 65 89. Vores team er klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Hvordan kan jeg ændre leveringsadressen for min ordre?

Hvis du har brug for at ændre leveringsadressen for din ordre, skal du kontakte vores kundeservice med det samme. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at opdatere leveringsoplysningerne, hvis det er muligt inden for den aktuelle status for din ordre.

Hvordan fungerer fragt og levering på SkoleABC.dk?

Vores fragt- og leveringsproces er enkel og pålidelig. Når du placerer en ordre, vil du modtage information om forventet leveringsdato. Vi bruger pålidelige fragtfirmaer til at levere dine produkter sikkert til din dør. For mere detaljerede oplysninger om fragt og levering, besøg vores Fragt og Levering side.

Hvordan kan jeg spore min pakke, når den er afsendt?

Når din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en e-mail med et sporingsnummer og leveringsoplysninger. Du kan bruge dette sporingsnummer til at følge din pakke på fragtfirmaets hjemmeside. Normalt opdateres sporingen løbende, så du kan se, hvor din pakke er undervejs.

Kontakt os

Telefon: 91 11 65 89
Email: kundeservice@skoleabc.dk
Viniko
Rundtoften 22
5750 Ringe
MAN-FRE 09:00 - 14:00, LØR-SØN 10:00 - 14:00