[vc_row row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1527243481147{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}” simple_background_color=”#f6f6f6″][vc_column][qodef_section_title position=”” title_tag=”h2″ disable_break_words=”no” title=”Velkommen, vi er …”][qodef_team_list number_of_columns=”four” space_between_items=”normal” number_of_items=”8″ orderby=”date” order=”ASC” team_member_layout=”info-bellow”][vc_empty_space][vc_column_text]

Mød Holdet Bag SkoleABC.dk

Vi præsenterer med stolthed holdet bag SkoleABC.dk, hvor passion, erfaring og dedikation mødes for at støtte undervisnings- og udviklingsbehovene i skoler og institutioner landet over.

Stine Stage – Direktør

Stine Stage er hjertet og sjælen bag SkoleABC.dk. Med en uddannelse som pædagog har hun dedikeret sit liv til at forstå, fremme og berige børns læring og udvikling. Som mor til to børn forstår Stine dybden af de udfordringer, lærere og pædagoger står over for hver dag. Hendes lidenskab for læring og en mission om at gøre undervisningsmateriale mere tilgængeligt og effektivt har ført til grundlæggelsen af SkoleABC.dk.

Torben Schmidt – Ekspert i Undervisning og Ledelse

Torben Schmidt bringer en værdifuld pædagogisk baggrund til SkoleABC.dk. Med 13 års erfaring som folkeskolelærer og en diplomuddannelse i ledelse har Torben indgående kendskab til udfordringerne og mulighederne i uddannelsessektoren. Hans engagerende undervisningsstil og dybdegående forståelse for læringsprocesser gør ham til en uvurderlig ressource. Som en hengiven far til to børn deler Torben også vores vision om at give de bedst mulige ressourcer til lærere og pædagoger.

Sammen har Stine og Torben etableret SkoleABC.dk med en klar vision – at blive de førende leverandører af undervisningsmateriale i Danmark. De har en stærk forpligtelse til at levere undervisningsmidler, der ikke kun er af høj kvalitet, men også praktisk anvendelige i skoler og institutioner. Deres mål er at støtte lærere og pædagoger i at forme fremtidens læringsmiljøer for vores børn.

Stine og Torben er ikke blot forretningspartnere, men også forældre, lærere og pædagoger i hjertet. De brænder for at gøre en positiv forskel i uddannelsessektoren og stræber efter at gøre SkoleABC.dk til din foretrukne destination for undervisningsmateriale og ressourcer.

Velkommen til SkoleABC.dk – hvor læring møder passion og erfaring![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]