Køb Materialer til Matematik Undervisning

Gør Matematik Undervisning Sjov!

Køb læremidler og materialer til undervisning i Matematik. Vi præsenterer vores udvalg i emnekategorier og enkelte produkter, så du får den bedste oplevelse ved at gå på opdagelse i vores store udvalg.

Køb spændende undervisningsmidler til undervisning i Matematik på SkoleABC.dk. Uanset om det er brøkregning, regning med tal, geometri, lær klokken eller matematikspil. Du finder alt hvad du har brug for til at styrke dine matematikkundskaber. Udforsk vores underkategorier og opdag spændende undervisningsmaterialer og sjove læringsværktøjer. Lad os gøre matematik sjovt og engagerende for dig!

Børn leger i matematik

Undersøg vores sortiment i kategorier

Undervisningsmidler til Matematik

Materialer til Matematik Undervisning

Et lille udvalg af vores undervisningsmidler til matematikundervisning. Se Kategorien for det specifikke emne for at vores store udvalg.

 • Safety Børne Dart
 • Mega Domino Skumbrikker

  Mega Domino Skumbrikker

  kr.384.95 . - inkl. moms
 • Stående Kugleramme ZR 20 i Rød og Hvid
 • SkoleTimer Rød - 19 x 19 cm

  Skole Timer Rød – 19 x 19 cm

  kr.364.95 . - inkl. moms

Undervisning i Matematik

Med undervisningsmidler fra SkoleABC.dk

Undervisningsmidler til undervisning i matematik kan bruges til at skabe en interaktiv og visuel læring oplevelse. De kan hjælpe elever med at forstå matematiske begreber, løse problemer, udføre eksperimenter og styrke deres logiske tænkning.

Gør matematikundervisningen mere spændende. Undervisningsmidler kan også engagere eleverne og gøre matematikundervisningen mere spændende og meningsfuld. De kan bruges til at illustrere geometriske former, demonstrere brøker og procentdele, træne regnefærdigheder og udvikle færdigheder at kunne læse klokken. Gennem interaktion og praktisk anvendelse af undervisningsmidler kan eleverne opnå en dybere forståelse og en større interesse for matematik.

Matematisk opmærksomhed er et af kerneområderne i skolestarten. Når eleverne præsenteres for undervisning i skolen, er et af opmærksomhederne fra Undervisningsministeriet Matematisk Opmærksomhed. Undervisningsmidler fra SkoleABC.dk styrker netop en sjov og engageret tilgang til undervisning i matematik. Derfor er den varierede, aktive undervisning så vigtig for især de mindste i skolen. Se Undervisningsministeriets kerneområder her.

Har du brug for Inspiration?

Har du brug for yderligere inspiration til hvordan du krydrer din matematikundervisning?

Få gode ideer og tips i vores Blog, hvor vi giver indsigter i hvordan du bedst kan bruge undervisningsmidler i din undervisning.

Download Gratis Undervisningsmateriale til Matematik

På SkoleABC.dk tilbyder vi en skattekiste af gratis undervisningsmaterialer til matematik. Uanset om du underviser i indskolingen, mellemtrinnet eller udskolingen, har vi kurateret materialer, som du kan downloade kvit og frit. Vores materialer er inddelt i kategorier efter niveau – Indskoling, Mellemtrin, og Udskoling, så du kan finde det, der passer bedst til dine elever. Med vores sjove undervisningsark og bevægelseslege kan du gøre matematikundervisningen både lærerig og underholdende. Så hvorfor vente? Tag en tur på vores hjemmeside, download de materialer, du har brug for, og print dem ud til din næste spændende matematikundervisning!

Fandt du det du gerne ville? Har du kommentar?

Giv os gerne feedback så vi kan blive endnu bedre! Skriv til os med ris og ros og gerne forslag og gode ideer!