Vi pakker med Gamle Aviser!

Vi genbruger gamle aviser som pakkefyld! Vær med til at skåne miljøet og bliv mere bæredygtig!

Når du modtager en pakke fra SkoleABC.dk, vil vores pakkefyld være gamle aviser!

Vi vil gå helt forrest i bæredygtighed og vi tænker hele vejen rundt når det gælder klima! Vi pakker med Gamle Aviser som pakkefyld!

Vi opfordrer til at du vil genanvende vores pakkefyld endnu en gang ved f.eks. at lave eget papmache, eget papir eller bruge aviserne til at pudser vinduer. Vi bruger gamle aviser som pakkefyld og du kan bruge dem igen på skolen eller derhjemme! Vær med og pas på vores fremtid!

Læs også vores virksomheds CSR 

SkoleABC.dk’s Bæredygtige Mission: Avishelte og Grønne Handlinger

Vi går forrest i kampen mod klimaforandringerne! Hos SkoleABC.dk har vi en brændende ambition om at tage ansvar for vores planet og gøre en forskel for fremtidige generationer. Derfor har vi taget et stort skridt mod bæredygtighed ved at genbruge gamle aviser som pakkefyld.

Vores avishelte er de gamle aviser, vi modtager fra den lokale genbrugsplads. Disse skrevne ord, der engang fandt vej til husholdninger og virksomheder, får nu nyt liv som en del af vores miljøvenlige pakkefyld. Vi forstår, at nogle kunder måske undrer sig over aviserne i pakken, men frygt ej! Vi er utroligt omhyggelige med at sikre, at varerne er forsvarligt indpakket, så de når frem i perfekt stand.

Læs mere om Fragt og Levering

Du kan endnu en gang genbruge kasser og pakkefyld!

Vi pakker med Gamle Aviser, men vores mission stopper ikke her.

Vi vil gerne inspirere vores kunder til at blive del af denne grønne bevægelse! Derfor opfordrer vi dig til at genbruge vores papkasser som emballage, når du modtager dine varer. Lad os sammen skabe en positiv forandring ved at genanvende og reducere vores klimaaftryk.

Vi ønsker, at vores bæredygtige initiativer ikke kun bliver en del af vores forretning, men også din hverdag

Brug de gamle aviser til kreative projekter i skolen, lav papmache figurer eller vinduespudsning. Mulighederne er uendelige!

Ved at vælge SkoleABC.dk som din leverandør af undervisningsmaterialer bidrager du aktivt til at skabe en mere bæredygtig fremtid! Sammen kan vi gøre en forskel – en avis ad gangen!

Lad os omfavne de grønne handlinger og inspirere hinanden til at passe på vores jord, så vi kan give vores børn og børnebørn en planet, de kan være stolte af.

Vi vil gerne takke vores fantastiske kunder, som støtter vores bæredygtige mission. Lad os gå hånd i hånd mod en grønnere fremtid!

Hvad synes du?

Skriv et svar