Drenge

Køb en skoletaske til dreng. En rigtig drengeskoletaske i fedt motiv, flotte farver og høj kvalitet. Du kan finde LEGO skoletasker til dreng med LEGO NINJAGO, både den blå ninja, den røde ninja, den grønne ninja og den sorte ninja, black ninja LEGO skoletaske. Find også gode skoletasker fra Deuter OneTwo, STRIKE og Ypsilon og Scout skoletasker m...

Køb en skoletaske til dreng. En rigtig drengeskoletaske i fedt motiv, flotte farver og høj kvalitet. Du kan finde LEGO skoletasker til dreng med LEGO NINJAGO, både den blå ninja, den røde ninja, den grønne ninja og den sorte ninja, black ninja LEGO skoletaske. Find også gode skoletasker fra Deuter OneTwo, STRIKE og Ypsilon og Scout skoletasker med traktor motiv. De populære traktor skoletasker til drenge er en skoletaske til dreng du kun finder hos os.

Skoletasker på SkoleABC.dk udmærker sig ved kvalitet, komfort og holdbarhed fremfor forgængelige designs. Vi vægter en skoletaske med komfort og ergonomisk design, så ryggen holder til den belastning en skoletaske udgør dag for dag, vi vægter at tasken skal holde i lang tid og give tilfredshed på hele linien. Den skal være sej, men også smart og sikkert.

Mere

Drenge 36 varer

Underkategorier

 • Indskoling

  Køb en sej skoletaske til drenge fra LEGO Ninjago og andre kendte mærker. Køb Scout skoletaske med traktor, tidsløse og gennemtænkte, ergonomiske skoletasker fra Deuter.

  Køb skoletaske til børn i mange forskellige farver og motiver. Glæd dit barn ved at overraske din dreng med den helt rigtige skoletaske han bliver glad for. Du kan købe LEGO Ninjago skoletasker med den blå ninja, den røde ninja, dren grønne ninja og den sorte - black ninja Cole - her. Scroll ned og find den rigtoge skoletaske til dreng. 

  Vi fører også skoletasker af mærke Scout skoletasker, der efter vores vurdering er lavet af høj kvalitet, de har bevist sig enormt brugbare og gode for børn i hverdagen, ikke mindst på grund af deres lette vægt og gode skulder-/rygpolstring, men også af sikkerhedsmæssige årsager, hvor Scout, Deuter og LEGO skoletasker øger synligheden i trafikken markant ved pangfarver og reflekser. Skoletasker fra LEGO, Scout og Deuter er udsat for hårde testkriterier igennem tysk lovgivning (DIN 58124), hvor holdbarheden, sikkerheden, vandtætheden bliver testet ved masning, fald fra højder, regn og selv magnet låsen har gennemgået en hård test. 

  Vi er overbeviste om kvaliteten og vi vil dele den med dig! 

  • Kvalitet

  • Sikker

  • Ergonomisk

 • Skoletasker til unge...

  Køb en skoletaske til unge drenge. Seje skolerygsæk til drenge og flotte farver, moderne design og ergonomisk korrekt rygpolstring. Skoletaske til unge i høj kvalitet og billig pris.

  Skoletasker til teenager på mellemtrinet og udskolingen. Velegnet som bærbar skoletaske, samt strop til skateboard og meget andet smart. Køb en skoletaske fra kendte mærker - LEGO, Deuter, CRUMPLER macbook rygsæk og Scout.

  Der er fortsat behov for en stor taske, der kan rumme en stor madpakke, tunge bøger, penalhus, mapper, bærbar, etc. - og samtidig skal den gerne være smart at have på.

  Vi fører primært tidsløse design, som de fleste unge teenager kan skrive under på er seje.  

  Husk at kigge efter en god polstring på ryg og stropper, samt en bærbar lomme inde i tasken. På mellemtrinet glemmer man tit fokus på en ordentlig stilling, når man bærer sin skoletaske og den bærbare og iPad'en bidrager kun positivt, når de er fikseret i tasken.

 • Skoletasker til voksne

  I gymnasiet og universitetet stiger de faglige udfordringer kraftigt og dermed også behovet for en voksen skoletaske, der kan rumme en del bøger og mapper og samtidig er tidsløst moderne og praktisk. 

  Vi fører solide mærker som CRUMPLER og Deuter, som repræsenterer en URBAN livsstil blandt de unge på landets gymnasier. Vi står inde for, at taskerne er velegnet til at have med på cyklen, yderst robust og holder hele gymnasie- og studielivet. Din bærbar skal altid være fikseret i din skuldertaske eller rygsæk, da den ubalancerede vægt ellers kan være belastende for dine skuldre og ryg. Find her den helt rigtige skoletaske til voksne. Vi fører selvf. også penalhus til voksne og unge i læder og solidt polyester.

 • Penalhuse, sleeves, m.m.

  Find dit penalhus her. Om det skal være et penalhus til dreng eller pige, om du vil købe et penalhus til unge eller voksne - vi fører mange forskellige slags penalhuse til piger og drenge og til børn, unge og voksne. Helt fra sjove motiver fra LEGO og Herlitz, over gå/lilla neutrale polyester penalhus ruller helt til de tidsløse penalhus i ægte læder i enten brun, sort, grøn eller gul. Om det skal være med 2 lag eller 3 lag, et penalhus med fyld eller uden fyld. Det må du helt selv afgøre. Du finder det her.

pr. side
Viser 1 - 30 af 36
Viser 1 - 30 af 36