Voksne

Lærershoppen er en afdeling i SkoleABC.dk, der er dedikeret til lærerfaget og dets daglige behov og udfordringer. I takt med den ny skolereform, lange arbejdsdage og mødepligt på skolen, er der mere brug for ordentlige materialer i skolehverdagen.

Vi vil gerne tilbyde kvalitet og stil til den moderne lærer. Tasker fra Ruitertassen er de klassisk...

Lærershoppen er en afdeling i SkoleABC.dk, der er dedikeret til lærerfaget og dets daglige behov og udfordringer. I takt med den ny skolereform, lange arbejdsdage og mødepligt på skolen, er der mere brug for ordentlige materialer i skolehverdagen.

Vi vil gerne tilbyde kvalitet og stil til den moderne lærer. Tasker fra Ruitertassen er de klassiske lærertasker. Crumpler og Deuter tasker kan selvf. også fås til lærere + kridtholdere og andre skriveredskaber til skolebrug.

Som lille special har vi købt en del kaffekopper fra Patone Universe, som tilføjer lidt stilistisk skønhed til arbejdsbordet eller på lærerværelset.    

Mere

Voksne 123 varer

Underkategorier

 • Skriveartikler

  Vi har samlet et udvalg af skriveredskaber tilpasset til lærerens behov. Professionel kuglepen, rettepen, marker / overstregningstusch, kridtholder, sprittusch, m.m.

 • Til skrivebordet

  Når læreren er så mange timer på skolen og fokuserer alt sin forberedelse på sin personlige forberedelsesplads, så må skrivebordet fremvise en god orden og redskaberne skal være hurtigt ved hånden. Vi har samlet nogle eksemplarer af gode organisere, som vi kraftigst kan anbefale. Vi har kvalitetstestet vores produkter og kan præsentere en række fremragende løsninger til dig som travl lærer. 

 • Arkivering og orden

  Vi samlet et udvalg af praktiske løsninger til arkivering og organisering af arbejdspladsen. Ringbind, mapper og andre smarte løsninger. Testet i hverdagen tilbyder ekstrem praktiske muligheder for organisering af relevante dokumenter / undervisningsmateriale.

 • Tasker og penalhuse

  Køb lærertasker og lærerpenalhus. Lærernes skriveredskaber er vigtige redskaber i skolelivet.

  Find dit tilbehør her i penalhus, brevbakker, lærertaske og andre opbevaringsgenstande.

 • Andet

  Find en række tilbehør til læreren og skolelivet som opbevaring til skrivebord, accessoires og mere til læreren og underviseren.

  Vi har samlet en række tilbehør til kontoret, skrivebordet og hylden derhjemme. Vælg imellem plastiklommer, arkivfaner, skuffesæt og bakker til breve, regner, faktura og mange andre vigtige dokumenter. 

  Plastiklommer, elastikmapper, hæftemapper og ringbind er uundværlige for arbejdet i og omkring kontoret. Om du skal bruge opbevaringsmuligheder til skolen og studiet eller om du leder arkivering til arbejdet, kontoret eller hjemmet, så har vi et bredt udvalg og altid gode løsninger på tilbud og udsalg. 

  Køb plastiklommer og registerfaner til fordelagtig billig pris fra kendte mærker som LeitzELBA (tidligere BANTEX), Herlitz og HAN.

pr. side
Viser 1 - 30 af 123
Viser 1 - 30 af 123