STABILO BOSS Overstregningstusch – Original

Tilbud

Køb STABILO BOSS Overstregningstusch – Original

Varenummer:

Original price was: kr.14.99.Current price is: kr.9.95.

Yderligere information

Farve

Blå, Orange, Rød, Grøn

Mærke

Få let overblikket med en Stabilo Boss hightlighter

Highlighter med den klassiske stærke farve

En highlighter overstregningstusch er uundværlig for enhver, der læser tekster og ønsker at fokusere på de væsentlige oplysninger. Denne overstregningstusch har den klassiske og praktiske stærke farve, der nemt fremhæver vigtige passager i teksten.
Stabilo Boss hightlighter fås i mange forskellige farver og fungerer på papir, kopier og fax uden at blækket smitter af. Hvis du har forskellige farver på kontoret, kan du nemt farvekode og strukturere dine overstregninger.

 • Farve: Blå, Rød, Orange, Grøn
 • Vandbaseret blæk
 • Lang holdbarhed
 • Linjebredde ved vandret holding: 5 mm
 • Linjebredde ved lodret holdning: 2 mm

Den originale highlighter

STABILO BOSS er den originale overstregningstusch. Det er det perfekte valg for alle, der ønsker at læse en tekst og fokusere på det vigtige! Med sit klassiske design og muligheden for at efterlade låget af i op til 4 timer, er Boss ideel til både over- og understregning. Den er også velegnet til farvelægning, lettering, skyggelægning eller blot til almindelig skrivning. Linjebredden spænder fra 2 til 5 mm, så du kan tilpasse overstregningen efter behov.

Læs hele beskrivelsen her.

Vi tilbyder hurtig levering på vores lagerførte varer inden for 2-4 hverdage, så du får dine produkter lynhurtigt.Hvis du bestiller varer, som vi har på fjernlager, kan du forvente at modtage dem inden for 7-14 hverdage.Vores fragtpriser afhænger af den totale vægt i din kurv, og du kan se den nøjagtige pris, inden du fuldfører din bestilling. Og husk, at du altid kan returnere dine køb nemt og bekvemt inden for 30 dage efter modtagelse. Din tilfredshed er vores fornøjelse!

Hvad kan du bruge STABILO BOSS Overstregningstusch – Original til

STABILO BOSS overstregningstuschen er en klassisk designikon siden 1971. Den er perfekt til at tilføje farverige noter eller markere vigtige tekstpassager i dine dokumenter. Uanset om du arbejder i skolen, på kontoret eller i kreative designprojekter, vil STABILO BOSS ORIGINAL overstregningstuschen give dig en pålidelig og stilfuld måde at organisere dine noter og ideer.

Praktisk Anvendelse

Anvend din highlighter mange steder

STABILO BOSS overstregningstuschen er en uundværlig ledsager, når det handler om at fremhæve og understrege vigtige dele af dine dokumenter. Med to linjebredder på 2 mm og 5 mm kan du skabe den præcise effekt, du ønsker. Den er ideel til skoleelever, studerende, lærere, kontormedarbejdere og designprofessionelle. Med STABILOs Anti-Dry-Out Technology kan du arbejde koncentreret i op til 4 timer, uden at tuschen tørrer ud. Dette giver dig mulighed for at arbejde effektivt uden at skulle bekymre dig om at sætte låget på igen.

Køb nu til kun Original price was: kr.14.99.Current price is: kr.9.95.

St_195812_70_33_Pen_diagonal_cs_1280x1280

Ofte købt sammen med STABILO BOSS Overstregningstusch – Original :

Det får du med i din levering

Når du bestiller din STABILO BOSS overstregningstusch hos os, kan du forvente en problemfri levering. Vi pakker din ordre omhyggeligt og sørger for, at den når dig sikkert og intakt. Hvis du har yderligere spørgsmål om din levering eller brug for hjælp, er vores kundeservice klar til at assistere dig.

Yderligere information

Farve

Blå, Orange, Rød, Grøn

Mærke

Levering. Billede af pakke til forsendelse på skoleabc.dk

Køb Textmarker STABILO BOSS Original

STABILO BOSS overstregningstuschen er den perfekte partner til at fremhæve og understrege vigtige dele af dine dokumenter. Med to linjebredder på 2 mm og 5 mm kan du skabe præcis den effekt, du ønsker. Denne overstregningstusch er en ikonisk designklassiker. Du kan købe den hos os i 4 fluorescerende farver, der giver dig mulighed for at organisere dit arbejde på en stilfuld måde.

Mange anvendelsesmuligheder

Den er ideel til skoleelever, studerende, lærere, kontormedarbejdere og designprofessionelle og er perfekt til at tilføje farverig håndskrift eller at markere tekst.
Med STABILOs Anti-Dry-Out Technology er den beskyttet mod udtørring i op til 4 timer, så du kan arbejde koncentreret uden at skulle sætte låget på igen. STABILOs kvalitet er bevist og sikrer skygge, understregning og fremhævelse på en pålidelig måde.

Hold styr på dine noter med intelligent fremhævning

Arbejd som en BOSS med Europas førende overstregningstusch: Siden dens introduktion i 1971 har STABILO BOSS ORIGINAL været et populært valg blandt skoleelever, kontormedarbejdere og designprofessionelle.

Du kan også købe vores populære Stabilo Boss Overstregningstusch – Sæt med 8 stk

Produktfunktioner

Den kan efterlades uden låg i op til 4 timer uden at tørre ud eller løbe ud. Har du haft en hektisk dag? Ingen bekymring, hvis du har glemt at sætte låget på igen. STABILO BOSS ORIGINAL kan nemt genopfyldes efter perioder med intensiv brug.
STABILO BOSS ORIGINAL overstregningstusch som enkelt pen i fluorescerende farve.

 • Uovertruffen klassisk design – siden 1971
 • Høj kvalitetsafslutning, vandbaseret blæk og behagelig skrivekomfort
 • STABILO Anti-Dry-Out Technology: 4 timers beskyttelse mod udtørring for koncentreret arbejde
 • Kan genopfyldes med STABILO BOSS ORIGINAL Refill (ikke tilgængelig for pastelfarver)
 • 2 linjebredder: 2 + 5 mm
 • Findes i 4 farver
 • Ideel til designprojekter, håndskrift og journaling

Se flere produkter fra samme mærke. Eller læs på producentens hjemmeside.

Yderligere information

Farve

Blå, Orange, Rød, Grøn

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “STABILO BOSS Overstregningstusch – Original”

Please login to post questions.
Lavet i Kærlighed

Sikker brug i hverdagen

Sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi designer vores produkter med dig, dit barn og din elev i tankerne. Ved hjælp af sikre materialer og verificeret produkttest. Alt det for at sikre den bedste kvalitet.

STABILO BOSS overstregningstuschen er en pålidelig følgesvend til dine skrivebehov. Den kan efterlades uden låg i op til 4 timer uden at tørre ud eller løbe ud. Hvis du har haft en travl dag og glemt at sætte låget på igen, behøver du ikke bekymre dig. Den kan nemt genopfyldes efter perioder med intensiv brug. Med dens høj kvalitetsafslutning, vandbaseret blæk og behagelige skrivekomfort er STABILO BOSS ORIGINAL overstregningstuschen den uovertrufne klassiske løsning til dine skrive- og designbehov.

Din sikkerhed på skoleabc.dk

Hvad siger andre?

Køb nu og få din pakke i morgen*!

På hverdage sender vi inden kl. 14 og pakken når frem allerede næste dag!