Skumterninger til undervisning – 200 stk i kasse

Køb Skumterninger til undervisning – 200 stk i kasse

Varenummer:

759711

kr.349.00

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Hurtig Levering
Hurtig Levering
Sikker Betaling
Bæredygtigt Valg

Yderligere information

Vægt0.4 kg
Størrelse11.2 × 27.1 × 17.5 cm
Farve

Terninger: Gul
Kasse: Gennemsigtig

Mærke

Skumterninger til Undervisning

Vores skumterninger er det ideelle undervisningsredskab. Med en optimal størrelse, lydløse kast og praktisk opbevaring i en gennemsigtig kasse. Gør matematik og læring sjovere og mere effektivt med vores skumterninger.

  • 200 stk gule terninger i skum
  • gennemsigtig opbevaringskasse

Se hele beskrivelsen her.

Vi tilbyder hurtig levering på vores lagerførte varer inden for 2-4 hverdage, så du får dine produkter lynhurtigt.

Hvis du bestiller varer, som vi har på fjernlager, kan du forvente at modtage dem inden for 7-14 hverdage.

Vores fragtpriser afhænger af den totale vægt i din kurv, og du kan se den nøjagtige pris, inden du fuldfører din bestilling. Og husk, at du altid kan returnere dine køb nemt og bekvemt inden for 30 dage efter modtagelse. Din tilfredshed er vores fornøjelse!

Hvad kan du bruge Skumterninger til undervisning – 200 stk i kasse til

Vores Skumterninger er ikke kun stille, de gør også matematiksjovt og interaktivt. Eleverne kan kaste terningerne og udforske matematiske koncepter uden afbrydelser. Uanset om det er i matematik, statistik eller sandsynlighedsøvelser, vil vores Skumterninger forbedre undervisningsoplevelsen. Hos SkoleABC vægter vi både kvalitet og pris, og vores Skumterninger lever op til denne standard. Med vores Skumterninger får du kvalitet til en skarp pris og muligheden for at skabe en engagerende undervisningsmiljø.

Praktisk Anvendelse

Stor pakke med Skumterninger til Undervisning i gul farve

Gør din undervisning mere interaktiv med vores Skumterninger. Disse guldfarvede skumterninger har en ideel sidelængde på 19 mm, der gør dem lette at håndtere for elever i alle aldre. De leveres i en praktisk opbevaringskasse med genluk for nem opbevaring og organisering. Men det er ikke alt – vores Skumterninger er designet med støjreducerende skum, der eliminerer alle distraherende lyde, selv under kastede terninger. Perfekte til matematik, statistik og sandsynlighedsøvelser.

ID, ‘udvalgt_billede’, true);// Hent varegalleriet $gallery = get_post_meta($post->ID, ‘_product_image_gallery’, true);// Konverter varegalleri til en array af billede-IDs $gallery_ids = explode(‘,’, $gallery);// Hent URL’en for det udvalgte billede $image_id = $gallery_ids[$selected_image – 1]; // Juster array-indekset, da det starter fra 0 $image_url = wp_get_attachment_url($image_id); ?>

Det får du med i din levering

Når du bestiller vores eksklusive Skumterninger hos SkoleABC, sørger vi for en forsvarlig og miljøvenlig levering. Vi anvender genbrugsemballage og gamle aviser som pakkefyld for at reducere vores CO2-aftryk. Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp vedrørende din ordre, er vores kundeservice altid klar til at assistere dig.

Lavet i Kærlighed

Sikker brug i hverdagen

Sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi designer vores produkter med dig, dit barn og din elev i tankerne. Ved hjælp af sikre materialer og verificeret produkttest. Alt det for at sikre den bedste kvalitet.

Vores Skumterninger er ikke kun enestående i funktionalitet, men også sikre. De er fremstillet med nem adgang i tankerne og er velegnede til undervisningsbrug. Vi tror på, at undervisning skal være lydløs og sjov, og vores Skumterninger hjælper med at gøre denne vision til virkelighed.

Høj Kvalitet

Vi står inde for, at Skumterninger til undervisning – 200 stk i kasse er af højeste kvalitet og din tilfredshed!

Brugervenlighed

Vi udvælger brillante varer, så du får den bedste brugeroplevelse !

200 Skumterninger til undervisning i kasse

Bæredygtighed

Din pakke bliver leveret i genbrugte papkasser og med brugte aviser som pakkefyld!

God Kundeservice

Din gode oplevelse er vigtig for os! Kontakt vores kunderservice. Vi hjælper dig gerne!

Hvad siger andre?

Eksklusivt på SkoleABC. De Ultimative Lydløse Skumterninger til Undervisning

Hvorfor nøjes med almindelige terninger, når du kan forbedre din undervisning med Skumterninger? Vores guldfarvede skumterninger er ikke bare terninger; de er en unik oplevelse. Her er, hvorfor vores skumterninger er det bedste valg til ethvert klasseværelse:

Overlegen Størrelse og Brugervenlighed:

Skumterninger har en optimal sidelængde på 19 mm, hvilket gør dem lette at håndtere for elever i alle aldre. Alle terninger leveres i en praktisk opbevaringskasse med genluk, der gør organiseringen enkel.

Køb et sæt med 10 stk skum terninger

Støjfri Spil:

Sammenlignet med konkurrenternes terninger, der hævder at være lydløse, går vores skumterninger skridtet videre. De er lavet af en særlig støjreducerende skum, der eliminerer alle generende lyde. Selv når hele klassen kaster terninger på samme tid, oplever du absolut stilhed, hvilket giver eleverne mulighed for at fokusere uforstyrret på læringen.

Matematik, Statistik og Sandsynlighed – Legetøj:

Skumterninger er ikke kun stille, de gør også matematik, statistik og sandsynlighedsøvelser til en fornøjelse. Eleverne kan kaste terningerne og udforske matematiske koncepter uden forstyrrelser. Det er den perfekte måde at gøre matematik sjovt og interaktivt på.

Opdag også vores store Skumterninger i EVA-skum på 5 cm

Kvalitet og Pris – I Perfekt Harmoni:

Hos SkoleABC er vi kendt for at levere produkter i høj kvalitet til rimelige priser. Vores skumterninger er ingen undtagelse. Du får ikke kun et kvalitetsprodukt, men også den skarpeste pris i landet. Med vores Skumterninger får du mest værdi for pengene.

Mere Valg, Mere Leg:

Udover vores standard Skumterninger tilbyder vi også terninger med regnetegn i samme størrelse. Dette åbner op for en verden af muligheder for matematiske aktiviteter, der kan udforskes som en leg.

Hvorfor holde fast i de almindelige terninger, når du kan opgradere til det bedste? Skumterninger er den ultimative løsning til at skabe et fredeligt og produktivt undervisningsmiljø, hvor eleverne kan udforske matematiske begreber uden forstyrrelser. Forbedr din undervisning med Skumterninger – fordi vi tror på, at læring skal være lydløs og sjov!

Find inspiration til læringsforløb om Bevægelse i undervisningen og få motiverede og læringsparate elever.

Yderligere information

Vægt0.4 kg
Størrelse11.2 × 27.1 × 17.5 cm
Farve

Terninger: Gul
Kasse: Gennemsigtig

Mærke

Please login to post questions.