Tasker

Skole, arbejde, uddannelse, fritid og sport. Alle, der har prøvet en kvalitativ taske eller rygsæk at bære rundt på, kender forskellen.

Vi sælger kun tasker af fremragende kvalitet af hhv. Deuter, Scout, Ruitertassen, LEGO o.l.

Vi kender til udfordringerne, din hverdag står overfor. Hos os giver vi dig en sikkerhed i, at du får den største komfo...

Skole, arbejde, uddannelse, fritid og sport. Alle, der har prøvet en kvalitativ taske eller rygsæk at bære rundt på, kender forskellen.

Vi sælger kun tasker af fremragende kvalitet af hhv. Deuter, Scout, Ruitertassen, LEGO o.l.

Vi kender til udfordringerne, din hverdag står overfor. Hos os giver vi dig en sikkerhed i, at du får den største komfort. Godt for både ryg, skuldre og ben - og samtidig er dine skoleting og idrætstøj godt beskyttet i en holdbar taske, skuldertaske eller rygsæk.

Læs også artiklen om at vælge den helt rigtige skoletaske: https://skoleabc.dk/indhold/skoletaske.html

Mere

Tasker 51 varer

Underkategorier

 • Lædertasker

  Vi fører Ruitertassen lædertasker, som er de ultimative lærer- og lægetasker. Håndlavet af ægte støvlelæder.

  Ruitertassen tasker er så hårdføre, at de kan holde til slid og slæb i 20-25 år (Hvis ikke mere end det). 

  Se vores udvalg af populære Ruitertassen tasker.

 • Idrætstasker

  En idrætstaske skal ikke altid være fra et sportsmærke eller komme i et midlertidlig moderne design. 

  Vi kombinerer gerne vores skoletaskeserie med passende idrætstasker. Den overbevisende kvalitet i skole- og idrætstasker vil vi gerne give videre, så skolegang, idrætstimer og fritidsinteresser fortsat er en fornøjelse, uden man skal bekymre dig om udstyret. Ved det rigtige valg af kvaitetsudstyr, sikrer man lange, bekymringsfrie år med sund bevægelse.

 • Børnehavetasker

  En rigtig børnehavetaske skal holde til lidt af hvert. Den daglige tur til børnehaven med madpakke og skiftetøj og den lange skovtur i vind og vejr. 

  En børnehavetaske er vigtigere end man umiddelbart tror. 

  Hos os kan du få et rigtigt fint udvalg af seje børnehavetasker. Vi fører mærket Deuter, der overbeviser med gode kvalitet i forarbejdning og ergonomisk korrekt skulderpolstring og vægtfordeling. Deuters børnehavetasker sikrer en lang levetid af dit barns børnehavetaske og kan endda bruges til barn nr. 2.

 • Skuldertasker

  Vi tilbyder 2 mærker af høj kvalitet i skuldertasker. CRUMPLER tasker, som er de ultimative bærbar-tasker til cyklisten på vej til skole eller arbejde - og Deuter, som kan måle sig med CRUMPLER og kommer i andet design. 

  Vores skuldertasker kommer i eksklusive udgaver og udmærker sig ved den ekstrem gode holdbarhed og den højre komfort. Begge mærker er velegnet til at have med på cyklen og selvfølgelig med på vejen. Store hovedafdelinger, plads til bærbar eller iPad. Forskellige størrelser og farver.

 • Punge, sleeves, etc.

  Find dit nye sleeve til. Om det skal være et penalhus til dreng eller pige, om du vil købe en pung til unge eller voksne - vi fører mange forskellige slags sleeves og punge. Du finder dem her.

pr. side
Viser 1 - 30 af 51
Viser 1 - 30 af 51