Skoleartikler

Køb skriveartikler og billige kontorartikler til dit penalhus: papir, blokke, blyanter, viskelædere, linealer, passere, farveblyanter, blyantspidsere, lim regnemaskiner, lommeregner, brevordner m.m. til at klare selv de hårdeste lektier og udfordre din kunst. Vi udvælger kun skriveartikler som vi ved kan klare hård brug og stor slidtage. Vi vægt...

Køb skriveartikler og billige kontorartikler til dit penalhus: papir, blokke, blyanter, viskelædere, linealer, passere, farveblyanter, blyantspidsere, lim regnemaskiner, lommeregner, brevordner m.m. til at klare selv de hårdeste lektier og udfordre din kunst. Vi udvælger kun skriveartikler som vi ved kan klare hård brug og stor slidtage. Vi vægter skriveredskaber, der er ergonomiske, praktiske, og holdbare.

Find Faber Castell farveblyanter, blyanter, Chameleon alkoholtuscher, tuscher, tusser og meget mere til kreativ hobby og kunstmaleri. 

Mere

Skoleartikler 140 varer

Underkategorier

 • Papir og blokke

  Køb papir, skolehæfter og papirblokke. Både ternet, lineret, blanke og skrivehuse til skolestartere. Størrelser fra A4 til A3.

  Vi har desuden en række smarte post it løsninger til dit skrivebord.

 • Farver og blyanter

  Gode, solide farveblyanter og blyanter af kvalitet. Vi fører udvalgte mærker som Faber Castell, Staedtler og Maped. Vi udvælger kun dét, som vi har erfaret er kvalitet og kan bruges længe i en hård hverdag.

 • Kuglepenne

  Her finder du et udvalg af kuglepenne til hverdag og til professionel brug. Kuglepenne og fineliner er nødvendige for alle lærere og pædagoger, samt professionelle kontorfolk, der til dagligt arbejder med at skrive, underskrive og tage noter. Køb kuglepenne i forskellige udgaver på SKOLEABC.DK. Du finder luksuskuglepenne, der er meget behagelige at have i hånden, finelinere til at markere og forskellige slags penne som gelepenne.

  Vi fører kuglepenne af mærkerne: Faber Castell, Stabilo, Staedtler, Edding, etc.

 • Linealer

  Et lineal skal holde til meget slidtage og det bliver udsat for stort pres i skoletasken. Trods den hårde behandling må den altid være lige og sikre god håndtering, ikke glide væk og sørge for en stabil grund for fine, lige linjer. På SkoleABC.dk kan du købe udvalgte kvalitetslinealer, der består vores hårde test.

 • Passere

  Køb din passer online på SkoleABC.dk og vær sikker på at få kvalitet til billig pris.
  Skolepassere skal være praktiske at have med i penalhuset, være fleksibel og kunne tåle en del. Holdbarheden og præcision er vigtig for en passer. Vi har passere med vinkelspids og passere der trinvis justeres og sættes fast.

  Vi sælger kun passere vi selv kan stå inde for. Slut med passere, der ikke holder position. Ergonomiske, præcise og holdbar kvalitet.

 • Blyantspidsere

  Vi har et udvalg af kvalitetstestede blyantspidsere, der er smarte at have med og gode at bruge. 

 • Viskelædere

  Vi fører kvalitetstestede viskelædere, der er miljøvenlige og gode at bruge i skolen og i studiet. 

  Vi fører kun viskei fører mærkerne Maped, Faber castell, Staedtler, Pelikan og mange flere.

 • Klippe Klistre

  Sakse, lim og tilbehør til dit kreative projekt. Vi fører kun kvalitative sakse og limstifte af udvalgte mærker, der er ergonomiske, gode og holdbare. Af egen erfaring i skoleverden har vi samlet enkelte produkter som vi kan stå inde for. Fortvivl ikke over dit værk af dårlige produkter. 

 • Lommeregnere

  Skolelommeregnere til skole og studie. Køb lommeregnere til matematikundervisningen eller til de mere avancerede regnestykker på dit studie. Find et udvalg af lommeregnere med avancerede funktioner til billig pris.

  Om du skal beregne videnskabelige scenarier eller procentregning i matematik eller fysik, så kan vi hjælpe med et udvalg af store og små lommeregnere.

 • Arkivering

  Vi har samlet et udvalg af mapper, ringbind og lommer som vi kan stå inde for er praktiske og håndterbare i hverdagen. Forskellige farver og typer sikrer den bedste og mest overskuelige form af opbevaring for dine dokumenter og materiale. Ved behov kan der bestilles ønsker hjem. Kontakt derfor SkoleABC.dk på info@skoleabc.dk

 • Startpakker

  Smarte pakker til skolestart. Vi samler kompakte pakker af kvalitetsvarer, hvor du sparer penge. Køb hele dit skoleudstyr i en pakke, eller køb små sæt, der betyder en god handel for dig.

pr. side
Viser 1 - 30 af 140
Viser 1 - 30 af 140