Piger

Smarte skoletasker til de små og de store. Køb en pigeskoletaske, der ikke nødvendigvis er LEGO Friends eller Prinsessen Sofia, men fører et tidsløst design, som kan bruges i lang tid, selv når pigerne får en anden smag for hvad der er op i tiden. 

Skoletasker på SkoleABC.dk udmærker sig ved kvalitet, komfort og holdbarhed fremfor forgængelige d...

Smarte skoletasker til de små og de store. Køb en pigeskoletaske, der ikke nødvendigvis er LEGO Friends eller Prinsessen Sofia, men fører et tidsløst design, som kan bruges i lang tid, selv når pigerne får en anden smag for hvad der er op i tiden. 

Skoletasker på SkoleABC.dk udmærker sig ved kvalitet, komfort og holdbarhed fremfor forgængelige designs. Vi vægter at ryggen holder til den belastning en skoletaske udgør dag for dag, vi vægter at tasken skal holde i lang tid og give tilfredshed på hele linien. Den skal være smuk og sej, men også smart og sikkert.

Mere

Piger 47 varer

Underkategorier

 • Indskoling

  Vi fører som primært mærke Scout skoletasker, der efter vores vurdering er lavet af fremragende kvalitet, de har bevist sig enormt brugbare og gode for børnene i hverdagen, ikke mindst på grund af deres lette vægt og gode skulder-/rygpolstring, men også af sikkerhedsmæssige årsager, hvor Scout tasker øger synligheden i trafikken markant ved signalfarver og reflekser. Skoletasker fra Scout er udsat for hårde testkriterier igennem tysk lovgivning (DIN 58124), hvor holdbarheden, sikkerheden, vandtætheden bliver testet ved masning, fald fra højder, regn og selv magnet låsen har gennemgået en hård test. 

  Vi er overbeviste om kvaliteten og vi vil dele den med dig! 

  • Kvalitet

  • Sikker

  • Ergonomisk

 • Skoletasker til unge...

  Køb en skoletaske til piger i flot design, søde farver og gennemtænkt konstruktion. Køb store skoletaske fra LEGO Friends, Popstar og Horse. Se vores skoletasker til piger med heste og blomster motiv.

  Skoletasker til unge skal holde til meget og have rum til bærbar, mange bøger, hæfter, penalhus og meget mere. Der er fortsat behov for en stor taske, der kan rumme en stor madpakke, tunge bøger, penalhus, mapper, bærbar, etc. - og samtidig skal den gerne være smart at have på.

  Vi fører primært tidsløse design, som de fleste unge kan skrive under på er seje.  

  Husk at kigge efter en god polstring på ryg og stropper, samt en bærbar lomme inde i tasken. På mellemtrinet glemmer man tit fokus på en ordentlig stilling, når man bærer sin skoletaske og den bærbare og iPad'en bidrager kun positivt, når de er fikseret i tasken.

 • Skoletasker til voksne

  Køb en skoletaske til voksne damer. Skoletasker egnet til unge piger i gymnasiet og udskolingen, samt voksne kvinder der har behov for en moderne skoletaske i flot design. Køb en bærbar skoletaske til damer, køb en skolerygsæk til damer der lever op til dine behov med god stil, flotte farver og tidsløst design.

  Vi fører kendte mærker som CRUMPLER og Deuter, der repræsenterer en URBAN livsstil blandt de unge kvinder på landets gymnasier og uddannelsesinstitutioner. Vi står inde for, at taskerne er velegnet til at have med på cyklen, yderst robust og holder hele gymnasie- og studielivet. Din bærbar skal altid være fikseret i din skuldertaske eller rygsæk, da den ubalancerede vægt ellers kan være belastende for dine skuldre og ryg. Find her den helt rigtige skoletaske til voksne. Vi fører selvf. også penalhus til voksne og unge i læder og solidt polyester.

  I gymnasiet og universitetet stiger de faglige udfordringer kraftigt og dermed også behovet for en voksen skoletaske, der kan rumme en del bøger og mapper og samtidig er tidsløst moderne og praktisk. 

 • Penahus, sleeves, m.m.

  Køb dit penalhus til piger her. Penalhus til pige og voksen kvinde. Find dit nye penalhus i lyserød, lilla, rød og tidsløse, neutrale farver i moderne design.

  Penalhus til pige - vi har penalhus til unge og voksne - vi fører mange forskellige slags penalhuse til piger, til børn, unge og voksne. Vælg ud fra sjove motiver fra LEGO og Herlitz, over gå/lilla neutrale polyester penalhus ruller helt til de tidsløse penalhus i ægte læder i enten brun, sort, grøn eller gul. Om det skal være med 2 lag eller 3 lag, et penalhus med fyld eller uden fyld. 

  Find dit nye penalhus med indhold i flotte farver, 2-lags penalhus og søde penalhus, samt heste penalhus.

pr. side
Viser 1 - 30 af 47
Viser 1 - 30 af 47