Varer fra Maped

Maped

Maped er et varemærke, der hat kvalitet og design i højsædet. 

Maped er fransk ejet og har en stor produktrække indenfor sakse, kontorartikler, blyanstspidsere, linealer og andre skoleartikler. 

På Lærershop.dk før vi Maped af den simple årsag, at varerne holder, er godt at håndtere og ser seje ud. Vi kan forestille os Maped produkter i alle danske penalhuse, om det er direktøren eller børnehaveklasse eleven. Maped har design, som er attraktivt for enhver og så er det godt at have med sig. 

Maped er et fransk firma, der i 1947 startede med at producere kompas til skibsbrug. Produktionen har tradition for at gå nye veje indenfor Maped, så de 1985 fokuserer på sakseproduktion. 1992 åbner Maped øjnene for tilbehør og viskelædere, hvor de typiske formbare viskelædere bliver til. 


1993 satser Maped på maskiner indenfor kontorartikler og begynder produktionen af hæftemaskiner, hulmaskiner o.a. 1996-97 producerer Maped skoleting og udvikler bl.a. helt nye og innovative blyantspidserløsninger. 


Farveblyanter bliver markedsført kraftigt af Maped siden 2005, hvorefter 2006 produktionen kører derud med flere kontorartikler og Maped udvider sit produktsortiment 2008-2012 med kuglepenne og endnu flere kontorartikler. Et firma, der har tradition for forandringer og innovative tiltag med en helt klar historie indenfor produkterne. 


Nu kan vi her i SkoleABC.dk godt forstå successen med de mange sats. Maped er noget der holder. Maped ser ikke bare godt ud, men er virkelig kvalitetsvare! Skal prøves!


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dxez80ZvpcU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mere
Viser 1 - 21 af 21
Viser 1 - 21 af 21