Varer fra Linex

Skole og kontor
Robuste , præcise og omkostningseffektive instrumenter for studerende og kontorfolk .
Skole og kontor sortiment tilbyder linealer , blyanter, tegnetrekanter, geometri trakanter, vinkelmålere , passere , viskelædere , limstifter , blyanter, blyantspidsere og farveblyanter .

Linex er en af ​​de førende producenter af tegneartikler, med salg til mere end 50 lande, over hele verden. Linex brand er ejet af Groupe Hamelin og en af gruppens høje kvalitets brands.
MISSION 
At tilbyde vores kunder mulighed for at købe en bred vifte af tegne og skole -artikler i høj kvalitet.

FIRMAETS HISTORIE
I 1923 begyndte den danske civilingeniør-studerende, Frede Duelund Nielsen, at fremstille skibskurver. Gennem årene udvidede han sit sortiment med tegnetrekanter og linealer, LINEX A/S blev formelt etableret i 1935. Eksporten startede i 1936 og voksede støt. Efter Anden Verdenskrig,steg salg og eksport dramatisk, og virksomheden voksede hurtigt. Linex blev kendt som en af ​​de førende mærker af tegneartikler i verden. 
 
I 2001 blev Linex en del af Hamelin, en førende europæisk producent til kontor og uddannelses -markedets leverandører. 
I dag er Linex fortsat fokuseret på produktion af en bred vifte af tegne og skole -artikler i høj kvalitet.

VORES STYRKER
PRECISION

Linex brandet har altid været synonymt med ultimativ præcision. Vi overholder ISO standarder for tegne artikler, som gælder for retlinjethed, parallelitet og præcision. Produkterne er løbende testet mod disse standarder for at sikre, at vores kunder får maksimal pålidelighed, når de køber et Linex produkt. 
Vores motto er: X-actly! - du kan være sikker på præcision, om du er en ingeniør, arkitekt, studerende eller anden bruger.


KVALITETS MATERIALER 
Linex håndterer en række af hårde og bløde plastmaterialer. Materialerne er nøje udvalgt for at skabe produkter, der tilbyder de bedste løsninger og funktioner, idet der tages hensyn slutbrugernes behov.BREDT SORTIMENT

Linex sortiment af  tegne artikler er både bredt og dybt , og blandt de mest omfattende i verden. Sortimentet undergår ofte tilpasning efter markedets behov.
Sortimentet er inddelt i følgende fire kategorier:

 

Professionel
Produkter i denne kategori anvendes typisk af arkitekter, ingeniører, tekniske konstruktører , studerende på tekniske skoler og folk, der ønsker ultimativ præcision og pålidelige instrumenter.
Produkterne er blandt andet tegnetrekanter, justerbare tegnetrekanter, hovedlinealer, tegneborde , linealer, passere , vinkelmålere , trekantede skalaer , viskelædere , kurver og skabeloner.INNOVATION
Innovation har altid været en del af vores kultur. Fra jernbane og skibs -kurver, vores unikke Super Lineal, til nye lækre skole produkter - Linex er altid på udkig efter innovative produkter og løsninger. Vi har udviklet mange produkter i samarbejde med eksterne opfindere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at diskutere en idé eller et udviklingsprojekt. 
Vores legendariske Super Lineal, der har opnået national og international anerkendelse, indeholder en unik antiskrid funktion, som forhindrer linealen glider på underlaget ved et let pres på linealen.MILJØBEVIDSTHED
Vi tilstræber at reducere belastningen af vores belastning af miljøet. I vores produktionsprocesser, tilstræber vi et effektiv materialeforbrug - både i form af el-, plast og andre materialer. Et udvalg af vores emballage, er udviklet til at beskytte eller bære de produkter, de indeholder, i stedet for at gå til spilde, da det ofte er tilfældet. Vi har også genbrug af materialer, hvor det er muligt.


Mere
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat