Varer fra LEGO

LEGO er et kendt mærke i Danmark og står gerne for kvalitet og er populær i sin traditionsrige design. 

På Lærershop.dk fører vi lego skoletasker, madpakker og drikkedunke fra LEGO.

LEGO® skoletasker er en af de mest populære skoletasker på det danske marked lige nu. LEGO® skoletasker kan både bruges til piger og drenge, og de findes derfor i en masse forskellige farver og designs. Her på siden ses Danmarks største udvalg af LEGO® skoletasker henvendt til piger og drenge i alderen 6-9 år, eller som går i 0-2 klasse. Du kan derfor nemt og hurtigt få et overblik over de LEGO® skoletasker der er tilgængelige på det danske marked lige nu.

Fordelen ved en LEGO® skoletaske


Der findes et utal af fordele ved de 2 skolestarter skoletasker fra LEGO®. skoletaskerne er ideelle til børn der skal starte i skole, da de både er funktionelle og har et flot design. Nedenfor er listet en del af fordelene for de 2 skoletasker. Hvis du ønsker en mere deltaljeret beskrivelse af en af skoletaskerne med et specielt tema, kan det ses ved at klikke ind på den enkelte skoletaske.


LEGO® skoletasken er udstyret med et hårdt men blødt bagpanel, som skaber luft mellem dit barn og skoletasken. Yderligere er bunden meget stabil og skaber stabilitet når dine børn leger udenfor. Skoletasken har justerbare skulderstropper samt brystspænde, som giver skoletasken en rar pasform for dit barn, så den altid sidder lige som den skal. LEGO® skoletasken er designet med 360 graders synlige reflekser (reflekser på alle 4 sider af tasken), som sikrer, at dit barn er synlig i trafikken. I skoletaskens hovedrum findes en indvendig organiseringslomme, som gør det muligt at pakke de tungeste bøger tættest på ryggen, og derved sikre den bedste vægtfordeling. LEGO® skoletasken er yderligere udstyret med en termoisoleret forlomme samt praktisk sidelomme til en drikkedunk. Skoletasken har plads til placering af penalhus i egen lomme så den er nem tilgængelig og tasken kan yderligere personaliseres ved brug af det påsyede navneskilt og den aftagelige nøglering. 


Skoletasken fra LEGO® er testet af Forbrugerlaboratoriet. Skoletasken vurderes ud fra parametre som: Ergonomi, indretning, betjening, styrke, øvrige bemærkelsesværdige ting og informationer givet. Ud fra disse parametre har forbrugerlaboratoriet givet skoletasken karakteren 4,5 for den lille skoletaske og 4,0 for Freshmen skoletasken. Karakter skalaen går fra 0-5, og de er derfor begge vurderet til at være i kategorien ”meget god”.LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale.Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.


kilde: http://www.lego.com/da-dk/aboutusLEGO drikkedunk NinjagoLEGO friends madpakke og drikkedunk sæt

Mere
Viser 1 - 21 af 21
Viser 1 - 21 af 21