Varer fra Hamelin

Hamelin er Europas markedsfører indenfor papirvarer. I dag rummer Hamelin over en række kontor- og skoleartikel producenter. Derunder ELBA, som vi alle kender fra skriveafdelingen i Bilka og Bog og Idé. 

En velrenomeret producent, der kan stå inde for kvaliteten af deres produkter. 

Firmaet startede i 1864, hvor firmaets hovedbranche var producering af bogføringsartikler. 


Efter 2. Verdenskrig overtog sønnen firmaet, som førte sortimentet videre i den nye tid. Nu skulle Hamelin producere skoleartikler. 


En række handelsaftaler med diverse skoler sikrede firmaet overlevelsen og ikke mindst en stor vækst indenfor de store 60-70'er årene.


Man besluttede i 90'erne at udvide firmaet til også at skulle producere kontorartikler. Det blev en kæmpe succes og med det opnåede kapital, købte man en række mindre navne indenfor branchen (Oxford, Landré, ELBA, Canson), som gør, at Hamelin Group i dag kan kalde sig for markedsførende i Europa. 


60% af alle skolehæfter købt i Frankrig er produceret i Hamelin fabrikkerne. Groupe Hamelin producerer 200 millioner skole- og kontorartikler om året og havde 2010 en omsætning på 600 millioner Euro.


Lærershop.dk handler hos Hamelin A/S Danmark


Hamelin A/S er en del af koncernen Hamelin med hovedsæde i Caen, Frankrig. Koncernen har mere end 40 fabrikker globalt inden for papir, kontorartikler og kontorbelysning. Hamelin indtager en stærk position på verdensmarkedet som producent og distributør af kontorartikler og relaterede produkter og er én af de Europas største og mest konkurrence dygtige inden for sit felt. Koncernens produktbrands er: Elba, Oxford, Canson, Bantex, Pierre, Linex og Unilux

 

Hamelin A/S er en kvalificeret leverandør af kontorartikler såvel til de lokale forhandlere som til de europæiske og globale kædedannelser og koncentrationer. Fra Hamelins distributionscenter i Lynge, nord for København sendes produkter til mere end 95 lande på 6 kontinenter. Vi er ca. 60 medarbejdere som alle tager os af henholdsvis økonomi, indkøb, logistik, markedsføring og salg. 

I dag foregår produktionen primært på koncernens egne fabrikker i Europa og Østen, på højteknologiske maskiner med stor vægt på anvendelse af miljøvenlige råvarer.

 

Respekt for mennesket og miljøetVi bestræber os konsekvent på at anvende de mindst miljøbelastende råvarer og hjælpestoffer til produktion samt i produktionsprocesser. Ligesom vi bruger papir fra træer som er fældet med hensyntagen til dyrelivet i skovene. Således bliver der ikke fældet træer i de perioder hvor fuglene er redeliggende, og vi benytter ikke papir fremstillet af tropisk træ.

 

Paper by Nature


Hamelin koncernen er blandt initiativtagerne til et nyt miljømærke - Paper by Nature.

 

Paper by Nature er et unikt internationalt miljømærke til forædlede papirprodukter, der som det eneste garanterer miljøansvarlighed gennem hele produktionskæden fra råmateriale til slutbruger.

Formålet med miljømærket er at reducere papirfremstillings- og papirforædlingsindustriens indvirkning på miljøet.
Mere
Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9