Varer fra DURABLE

Det holdbare varemærke DURABLE har fremstillet produkter af højeste kvalitet, et højt niveau af kundeservice og innovation i over 95 år.

Kendt for at producere en bred vifte af produkter, kvalitet og design er DURABLE en af ​​Europas største kontorartikel producenter med en række produktionssteder og datterselskaber over hele verden.

Vores markedsposition er sikret af den løbende udvikling af innovative produkter, der er elegant, godt designet og funktionel.

Talrige internationale designpriser og præmier er bevis på vores fremskridt.

DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG blev etableret som en familievirksomhed i Iserlohn i 1920 og oprindeligt produceredes metal indeksfaner. De er siden blevet kendt som pionerer i udvikling og produktion af kontorartikler.

Kreativ undfangelse kombineret med løbende fokus på innovation, kvalitet og design har altid spillet en stor rolle i vores virksomhedsfilosofi - kritiske faktorer, der bestemmer succes og fremtidige levedygtighed for enhver virksomhed i dagens konkurrencepræget marked.

En af vores fremragende produktegenskaber succeser er DURACLIP® klip mappe, der blev lanceret i 1959 og er siden blevet synonym med arkivering uhullede papirer på en hurtig, professionel og sofistikeret måde.

Med over 600 medarbejdere på verdensplan, ser vi os selv som en mellemstor virksomhed med tysk produktionstradition og en global orientering. De fleste af vores produkter er fremstillet på en af ​​vores lokationer i Gotha, Iserlohn-Sümmern, Kamen-Mether, Coevorden (Holland) og i Stettin (Polen).

Vores internationale karakter som global aktør er tydelig i vore datterselskaber i Storbritannien, Holland, Belgien, Sverige, Frankrig, Østrig, USA og vores repræsentationer i Polen, Italien, Rusland og Schweiz. Ud over dette, vi samarbejder på internationalt plan med kendte importører og agenturer. Den holdbare rækkevidde i dag omfatter omkring 2.000 produkter, der er opdelt i følgende produktgrupper: Filer og mapper, navneskilte, computer tilbehør og Computer rengøringsmidler, indekseringssystemer, Skrivebord Organisation, Information og præsentation systemer, storage og arkivsystemer, kontormøbler, belysningssystemer og selvklæbende. lanceres Et stort antal nye emner hvert år, og mere end 25% af vores salg er nået med produkter, der har været på markedet i mindre end 5 år. Anerkendt som en af ​​de førende tyske virksomheder i kontorartikler industri, har vi afholdt ISO 9001 kvalitetscertificering siden 1994 og garanterer høj kvalitet i hele koncernen.

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4