Varer fra Dahle

Elektriske blyantspidser, manuel bordblyantspidser og meget mere fra det velrenomerede Dahle Bürotechnik GmbH. 

Kvalitet i højsædet der udgør en stor forskel i dit kontor. 

Se vores store udvalg af blyantspidsere, bordblyantspidsere og elektriske blyantspidsere.

Dahle: produktkvalitet siden 1930


Traditionel styrke og nyskabende!


Siden 1930 understøtter Dahle produkter dit kontorarbejde: Fra begyndelsen er Dahle meget innovativ og nytænkende. Med kraftfulde produkter og høje kvalitetsstandarder forenkler vi din arbejdsgang.


Dahle udvikler og producerer:


Nye teknologier, hvor Dahle produkter hjælper dig med at arbejde mere præcis og mere sikkert. Traditionelt kraftfuld, høj kvalitet og holdbart: Dahle!Verden skærer blå!


En farve er synonymt med præcision:


De blå skæremaskiner af Dahle står for fremragende produktkvalitet og fremragende præstation gennem mange årtier: høj præcision, kvalitet, komfort og sikkerhed. Kvalitet lavet af Dahle.


Præcision fra Lingen (Tyskland) i hele verden: Dahle produkter hjælper internationalt arbejde. Specifikke produktvarianter er optimeret til landespecifikke regler uden for Tyskland, så folk kan drage fordel af vores filosofi på verdensplan: Tysk Engineering af Dahle.Sikkerhed først!


Hvad Dahle gør for at forbedre din sikkerhed:


Sikkerhed som en produkt-funktion og funktion: maksimal sikkerhed for mennesker på arbejde ved Dahle produkter er en selvfølge for os!


I Dahle matrikulering er sikkerhed det centrale element: entry-level papir matrikuleringsmaskiner til hjemmet og det mindre kontor til den højteknologiske Shredder med fint støvfilter dækker Dahle tilbyder alle sikringsniveauer.


Dahle løsninger til din datasikkerhed: til ethvert behov, til enhver anvendelse.People First


Stærk brand - stærk teknologi


Technologi for People: traditionelt i Dahle står fordele for vores kunder i fokus. Dahle produkter er nemme og sikre at anvende. Høj kvalitet, robuste materialer og med fokus på funktionalitet er centrale for vores produktudvikling. Dahle er et velronemeret mærkevare.


Gennem kontinuerlig optimering og investeringer i innovation, når vi vores mål: at sætte mennesker først!Novus og Dahle


To stærke kontor teknologi mærker!


Siden 2012, under ét tag: office specialister Novus og Dahle. Sammen tilbyder vi vores kunder et omfattende udvalg af høj kvalitet i kontor i hverdagen. Skæremaskiner, blyantspidsere, hæftemaskiner, papir ophuggere, slag og mere!


Lad dig inspirere og gavne på andre områder af vores fælles kvalitet: Novus og Dahle er dele af EMCO Group. Med over 1.200 medarbejdere på verdensplan, koncernens selskaber tager i forskellige sektorer en fremtrædende position.


Mere
Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4