Varer fra CHAMELEON Art

Chameleon er kendt for at have udviklet de banebrydende alkoholtuscher, der kan skabe 3D effekter, bløde farveovergange, forskellige farvenuancer og levende gradueringseffekter. Chameleon er et engelsk firma, der gerne vil fremtræde som innovative producenter af kvalitetsprodukter.

Målsætningen er helt klar. Ikke endnu en almindelig tusch-producent. Chameleon udvikler innovative løsninger til mennesker med behov for kvalitet i kunst og fritid.

Chameleon tuscher og pens


Tusser eller Tuscher - kært 3D barn har mange navne


Chameleon tuscher / pens er det perfekte valg til voksen-malebøger
Uanset om det er zentangle, doodle, mandala eller noget helt fjerde - du får ikke flottere resultater end Chameleon tuscher. Skab magiske overgange, nemt!
Tuscher fra Chameleon (også kaldet Chameleon tusser) er unikke og gør det super nemt at skabe flotte, glidende overgange uden nogen erfaring. Herunder finder du vores tilbud og udvalg af Chameleon pens.Vil du mere end at farvelægge?
Har du fået smag for at tegne dine egne mønstre? 
FAQ
Hvad er Chameleon?
Chameleon er lidt af en revolution - en tusch der laver fuldstændig perfekte, glidende overgange på en super nem måde! Måske har du allerede set vores video på facebook, eller kan du se hver hvordan det virker!

Hvis du holder af at tegne og farvelægge doodles og andre kreative værker så er Chameleon perfekt til at give dig mere fyldige og detaljeret farvelægning. Chameleon er perfekt fordi de kan bruges af begyndere i alle aldre, men også øvede kan få stor glæde af den øgede detalje de kan tilføre deres værker.

vordan kan jeg vide præcis, hvilken farve jeg vil få? 
Test på et stykke af samme type papir, du bruger til dit projekt. Visse papirtyper er mere absorberende end andre, ikke alle hvide flader er de samme. 

Er det permanent? 
Ja, men som med alt maling eller blæk holdt det færdige værk væk fra direkte sollys. 

Er de syrefri? 
Ja, når blækket er tørt er Chameleon syrefrit. 

Har jeg brug for specialpapir? 
Nej, men for de bedste resultater er det klogt at bruge papir, karton eller illustrationboards beregnet til alkohol-baserede tuscher. 

Kan jeg bruge Chameleon sammen med andre alkohol-baserede markører? 
Absolut, de er fuldt kompatible med andre mærker. 

Hvor mange farver er tilgængelige? 
Deluxe Set leveres med 20 farver, som dækker et bredt spektrum, og der vil være ekstra farver i fremtiden. Du kan også købe kuglepenne i pakker af 5 for at opbygge din samling. 

Hvordan skal jeg opbevare mine Chameleon? 
Vi anbefaler at dine Chameleon opbevares vandret (fladt). Dette hjælper til at fordele blækket jævnt og stoppe evt. bundfald. Hvis du bærer eller opbevarer dine Chameleon farvetoner lodret vi råde dig til at lægge dem vandret et stykke tid, før du bruger dem. 
Mere
Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10