Varer fra B.N.T. office

B.N.T. er et varemærke og stordistributør af billige kontorartikler på samme tid. BNT office er deres mest kendte brand, som de også ejer. Du kan på Lærershop.dk finde en masse forskellige produkter fra B.N.T. office. Vi fører bl.a. B.N.T.'s bordblyantspidser, kuglepenne, blyantspidsere, hæftemaskine, hulmaskine og meget mere i fremragende kvalitet til billig pris. 

B.N.T. er vores trofaste leverandør for Texas Instruments lommeregnere, som vi tilbyder til særlig åris året rundt. Find f.eks. Texas Instruments regnemaskine Multiview TI 30-XS til uhørt billig pris på 

BNT scandinavia


B.N.T. samarbejder med detailhandlere i de nordiske lande. Du kan købe BNT varer i almindelige butikker med kontorartikler.


Køb B.N.T.'s varer her på Lærershop.dk, i supermarkedet, indkøbscentre, stormagasiner, supermarkeder, boghandlere, online-butikker eller andre butikker, der beskæftiger sig med kontorartikler. B.N.T. tilbyder dig en bred vifte af mere end 3.000 produkter i otte kategorier, der passer dig, der arbejder med hjemmearbejdspladser, arbejdspladser, skoler og uddannelse, og emballage tilbehør til lager og logistik.


Omkring halvdelen af ​​B.N.T. sortimentet er produkter af kendte mærker, som de i de fleste tilfælde er eksklusive distributører af de vigtigste markeder. Deres ambition er at arbejde med de førende mærker i segmentet til at tilbyde forhandlere et velkendt brand med stærke genkendelse for kunder. De markedsfører aktivt deres brands både i form af at lagre materialer og kampagner samt aktiv markedsføring til den endelige forbruger.


De ejer også de fleste af mærkerne, som de markedsfører på de vigtigste markeder. Under deres egne mærker tilbyder B.N.T. en bred vifte af basisprodukter til skole, hjemmekontoret eller arbejdsplads. B.N.T. ønsker at nethandel, indkøb og logistik skal være nemt for dig! Derfor lagerfører B.N.T. næsten hele deres sortiment i deres hovedlager i Arlöv. Rettidige leverancer og rimelige vilkår er det store omdrejningspunkt for at kunne holde butikkernes lager så optimeret som muligt.


Mere
Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5