Linealer

Et lineal skal holde til meget slidtage og det bliver udsat for stort pres i skoletasken. Trods den hårde behandling må den altid være lige og sikre god håndtering, ikke glide væk og sørge for en stabil grund for fine, lige linjer. På SkoleABC.dk kan du købe udvalgte kvalitetslinealer, der består vores hårde test.

Linealer 19 varer

Underkategorier

 • Almindelige linealer

  Linealer i forskellige størrelser til skole, studie og kontor. En lineal er ikke bare en lineal. Alt efter i hvilket stadie man befinder sig i livet, vil man have forskellige krav til sit udstyr. De mindste skolestartere foretrækker fleksible, bøjelige linealer, der nemt kan være i skoletasken eller penalhus, ikke knækker og ser lidt sejt ud når den ligger på bordet.
  Senere, når matematikopgaven skal afleveres, så må linealen være lidt mere neutral og skal være praktisk og god at bruge. Gerne med rutschfaste overflader til at holde på papiret.
  Jo mere man går i skole, eller læser på universitetet, jo højere krav for præcision og orden får man. Vi tager hensyn til behov, der dækker de fleste områder og sælger KUN kvalitet.

 • Vinkelmålere

  Når der skal måles vinkler, parabler, grader og afstande, så kan du finde de helt rigtige redskaber hos os.

  Vi fører både til de mindste, fleksible, bøjelige linealer og vinkelmålere og til de større og voksne fører vi holdbare, brugervenlige og præcise redskaber til matematikundervisningen, det krævende studieliv og kontorarbejdet. 

 • Linealsæt
Viser 1 - 19 af 19
Viser 1 - 19 af 19