Vi er en e-mærket webshopsikker-webshop-skoleabc-certifikat-e-mæ

Når du ser e-mærket på en webshop, kan du være sikker på, at butikken er til at stole på. Vi har tjekket virksomheden og laver løbende kontrol for at    sikre dig. (e-mærket)

SKOLEABC.DK bliver løbende kontrolleret og er dække af købergarantien, som sikrer køber for op til 10.000 kr. pr. handel. Du er helt dækket ind og du  kan troligt stole på os.

 Du kan se vores e-mærke-certifikat her: SKOLEABC.DK e-mærke certifikat

Sikker betaling

Vi er godkendt af Nets/Teller og vi tilbyder vores kunder bekvemt at betale med Dankort, VISA-Dankort, VISA-electron, Mastercard, Maestro, PayPal, MobilePay og EAN betaling (kun for offentlige kunder).

Vores systemer er sikret ved SSL Datakryptering

Du kan altid kende en sikker webshop på præfiksen https://  foran webadressen. S'et indikerer, at hjemmesiden er opbygget på en SSL sikret flade, der håndterer dine personlige data diskret og sikkert. 

Vi vælger Quickpay som vores betalingsløsning

Vores erfaring med Quickpay er yderst positive. Vi oplever en hurtig og sikker håndtering af betalingerne på SkoleABC.dk og ved tidligere erfaring kan vi se tilbage på et godt samarbejde, hvor vores og vores kunders penge bliver håndteret ansvarligt og efficient. Den nemme håndtering gør det net at efterleve tilbetaling af evt. returvarer hos kunden og den umiddelbare bekræftelse af en sikker handel letter ekspeditionen, så kunden får leveret sin bestilte vare tidligere og SkoleABC.dk hurtigere kan afvikle ordren til kundens tilfredshed. 

Hos Quickpay kan vi garantere vores kunder en sikker og bekvem håndtering af betalingsmåder.

Quickpay siger om deres sikkerhed:

PCI DSS certificering

Formålet med PCI Data Security Standard (DSS) er at have en fælles international standard for hvordan kreditkortdata bliver behandlet. Standarden definerer en række krav til opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata - og hvordan man kontrollerer at kravene er opfyldt.

QuickPay er certificeret efter den seneste udgave af PCI DSS Level 1. Dette er en omfangsrig process, der bla. involverer:

  • En årlig rapport - en såkaldt "Report on Compliance" (ROC) udført af en Qualified Security Assessor (QSA)
  • Kvartalsvise netværksscanninger, udført af en såkaldt Approved Scan Vendor (ASV)
  • En lang række regler og retningslinjer for hvorledes vi behandler og opbevarer data

Både forbrugere og ebutikker drager nytte af de skrappe sikkerhedsregler der er specificeret i PCI. Ved at anvende leverandører som har opnået PCI-certificering begrænser man risikoen for svindel med kortdata og giver derved kortholdere en højere grad af tryghed og reel sikkerhed. 

Det tekniske fundament

Både den platform hvorpå QuickPay er bygget og organisationen bag QuickPay er baseret på et stærkt teknisk fundament. Hosting og drift af QuickPay håndteres inhouse af pil.dk. Det betyder, at vi ikke er afhængige af 3. partsleverandører. Vi kan reagere prompte og præcist på alle eventuelle problemer. Og det giver ikke mindst sikkerhed - for både os og vores kunder.

Redundans og failover er en naturlig del af vores dagligdag og tankegang. Det afspejles i alle vores systemer - det giver i sidste ende højere stabilitet for alle.

Ved yderligere spørgsmål om betalingshåndteringen hos SkoleABC.dk, kan vi altid kontaktes på mail.

Med venlig hilsen

Torben Schmidt, direktør

SkoleABC.dk