På SKOLEABC.DK finder du den bedste kvalitet indenfor de mest kendte mærker til en meget attraktiv pris. Du kan betale med alle gængse betalingskort såsom dankort, mastercard, visa, diners club, samt PayPal og SWIPP. Uden gebyr når du handler med kort.
Hos SKOLEABC.DK finder du et stort udvalg af skoleting som f.eks. skoletasker, penalhus med fyld, blyanter, farveblyanter, viskelæder, kontorartikler, brevbakker og brevordner fra mærker som Faber Castell, Staedtler, Maped, Bantex, LEGO, Deuter, CRUMPLER, Herlitz m.m. 
Du kan samle point ved køb på SKOLEABC.DK, der, ved oprettelse som kunde, vil komme dig til gode ved dit næste køb.
Vores offentlige kunder som benytter EAN kan kontakte vores kundeservice, hør hvor enkelt det er at købe tilbehør til børnehaven, skolen eller fritidshjemmet hos SkoleABC.dk.


Særlige varer
På SkoleABC.dk kan du online købe tysk kvalitet, som vi indkøber i Tyskland på det tyske marked. Tyske forældre og skolebørn har en meget høj standard i skoletasker, penalhus og skriveredskaber. Vi har leverandører i Tyskland og i Danmark, så vi sikrer os indhente de bedste tilbud til dig af den bedste kvalitet og sikkerhed.
Desuden er vi en af de første, der fører CHAMELEON alkoholtuscher, som skifter nuance og er et hit for de så populære mindfullnes bøger. 
Du finder et udvalg af madkasser og drikkedunke til børn som kan bruges i børnehaven eller skolen.
Vi elsker skoletasker på SKOLEABC.DK
Vi fører altid store dele af bl.a. LEGO, CRUMPLER, Deuter og Ruitertassen og flere populære skoletasker.
Børnehavetasker til børnehave, SFO og førskole. Vi fører ergonomiske skoletasker til skolestartere i indskolingen (1 – 2 klasse) fra de fleste producenter og større skoletasker til unge og voksne.
Mange skoletasker kan købes i sæt, som indeholder drikkedunk, madkasse og gymnastiktaske, der matcher skoletasken.Husk vi har dag til dag levering på varer på lager. Hvis købet fortrydes er der 30 dages fuld returret på alle skoleting, kontorartikler, skoletasker og Børnehavetasker.
Hold øje med de billige tilbud og udsalg. Du kan tit og ofte købe en skoletaske eller penalhus til dreng og pige til gode priser.