Handelsbetingelser

 

 Stamoplysninger

SKOLEABC.DK er en webshop med internetadressen: www.skoleabc.dk. Forretningen foregår ved webshoppen som handelsplatform. Den fysiske adresse benyttes kun til leverance, returleverancer, brevkontakt og andre formelle henvendelser.

 

VINIKO ApS
Att.: SKOLEABC.DK

CVR nummer: 38 32 83 44

Adresse: Rundtoften 22, 5750 Ringe

Ejer og direktion: Torben Schmidt

 

Betaling

skoleABC.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, PayPal og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi opkræver ikke gebyrer ved kortbetaling.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

 

skoleABC.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Betalingsløsningen er godkendt og kontrolleret af Nets/Teller og betalingsudbyderen er hostet hos Quickpay for at yde maksimal sikkerhed for transaktioner.

 

Der kan også betales via bankoverførsel, som dog ikke er dækket af indsigelsesordningen. SkoleABC.dk's bankforbindelse er hos:

 

Jyske Bank A/S; Kontonummer: 1344096 ; Reg.nr.: 5053

 

Levering

SkoleABC.dk efterstræber, at afsendelsen af ordrer, indgået før kl. 12:00, bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter.

 

SkoleABC.dk sørger for levering med fortrinsvis GLS eller PostNord til modtager på den dato, der er ønsket i bestillingen.

Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS' kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

SkoleABC.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS' målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. SkoleABC.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. Ved varer, der ikke haves på lager, kan kunden forvente en forlænget leveringstid på 7 hverdage.

 

Levering til GLS pakkeshop forsendes til en leveringspris på 38,75 kr. (over en indkøbsværdi på eller over 399 kr. = fragfri leverering til GLS pakkeshop)

Levering med GLS med omdeling forsendes til en leveringspris på 58 kr.

 

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker med GLS.

Ved levering til ikke faste broer og udlandet må der påregnes ekstra leveringstid.

 

 

Reklamationsret

SkoleABC.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles skoleABC.dk indenfor rimelig tid. Rettidig reklamation er inden for to måneder efter, at fejl eller mangler blev fundet. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder skoleABC.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

 

VINIKO ApS
Att.:SkoleABC.dk

Rundtoften 22

5750 Ringe

Danmark

 

kundeservice@skoleabc.dk

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og skoleABC.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Fortrydelsesret

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 30 dage efter returnere forsendelsen.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@skoleabc.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her Fortrydelsesformular

Alternativt kan nedenstående formular udfyldes:

(Hvis du vil fortryde din bestillingen inden 30 dage efter købet, bedes du udfylde nedenstående formular fyldestgørende og sende til SKOLEABC.DK.)

Til :
SKOLEABC.DK

Rundtoften 22
DK-5750 Ringe
E-mail kundeservice@skoleabc.dk

Hermed vil jeg fortryde mit bindende køb på SKOLEABC.DK og jeg vil ikke modtage den bestilte ydelse/vare. SKOLEABC.DK skal returnere de evt. allerede overførte penge tilbage til mig. 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med

min købsaftale om følgende varer (venligst skriv varenummer og varenavn):_____________________________________________________

Bestilt den (*)/modtaget den (*)

__________________

Mit navn

_____________________________________________________

Min adresse 

__________________

Ordrenr.

_____________________________________________________

Underskrift (kun ved fremsendelse ved papirudskrift)

__________________

Dato

__________________

(*) Ikke relevante punkter må streges ud.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Returnering

Varereturnering foregår også til adressen ovenfor. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Ved henvendelse til SkoleABC.dk kan der sendes en digital returneringsseddel, som sikrer en fragtfri returnering af varerne.

 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Skoleabc.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på skoleabc.dker indehaver og direktør Torben Schmidt, Rundtoften 22, 5750 Ringe.

 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

 

Som registreret hos Skoleabc.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kundeservice@skoleabc.dk

 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@skoleabc.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 

Ved yderligere behov for oplysninger, står vi gerne til rådighed - info@skoleabc.dk

 

Med venlig hilsen

 

Torben Schmidt

Direktør

VINIKO ApS - cvr. nr.: 38328344

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 10.02.2018