Velkommen til skoleabc.dk

Vores videns database åbner dørene – kom ind!

 

Vi lancerer vores helt nye hjemmeside i år og er synlige for dig på alle sociale medier.

Se på, hvordan vi arbejder, hvad der er vigtigt for os, hvilke emner vi arbejder på. Hvor vi ser tendenser, og hvor hvad der rører sig noget nyt!

Ny viden er ikke kun det største emne for vores læsere. Vi står også i et spændingsfelt for at navigere blandt meget ny viden. Hvis du har overvundet skepsis og modvilje mod at opnå ny viden og en større horisont, så skal du være velkommen til at læse videre på vores sider.

Lad dig inspirere. Vi ser frem til dine kommentarer, forslag og ideer til vores bidrag. Hvis du gerne vil lære os personligt at kende, skal du bare skrive til os.

Viden

“Vi drukner i information, men vi tørster efter viden” (John Naisbitt)

Viden er noget objektivt, noget der stort set kan findes uden for mennesker som skolebørn eller studerende, og at de i bedste fald – afhængigt af deres flid og intelligens – kan forstå og absorbere. På samme tid deler vi alle erfaringerne med, at meget af det, der omhyggeligt blev lært, var af højeste værdi for en bestået en eksamen og derefter hurtigt forsvandt fra hukommelsen eller højst blev genopstået som stort set ubrugt (“død”) viden.

Du vil helt sikkert også opleve, at vores bidrag på et tidspunkt bliver “død” viden i en længe afgået fortid. 

Indtil da vil vi dog gøre et forsøg på at inspirere dig til at tænke over vores synspunkter og vinkler. Du vil helt sikkert kunne opnå en form for nysgerrig tanke og ide, som du kan udvikle videre på. 

God læselyst!