Farver og blyanter

Gode, solide farveblyanter og blyanter af kvalitet. Vi fører udvalgte mærker som Faber Castell, Staedtler og Maped. Vi udvælger kun dét, som vi har erfaret er kvalitet og kan bruges længe i en hård hverdag.

Farver og blyanter 75 varer

Underkategorier

 • Blyanter

  En blyant er ikke bare en blyant. Du bruger den dagligt i skolen, du skal hurtigt skrive en besked, eller en egen note. Den skal være pålidelig, være tilpas blød i minen og ikke gøre din hånd træt. En absolut anbefaling alle eksperter er enige om, er, at blyanter skal gerne være seks- eller trekantede for at holde musklerne i din hånd i gang. 

 • Farveblyanter

  Vi fører gode og ergonomisk korrekte farveblyanter fra Faber Castell, STABILO og Staedtler. Vi får kun de varer ind, som vi kan stå inde for og vi kan med garanti stå inde for de gode mærker vi har fået hjem. Vi lægger vægt på ergonomi, farvekvalitet, brugbarhed og ergonomi.

 • Tusser / Markere

  Vi fører kun tuscher af god kvalitet. Edding og STABILO er vores foretrukne mærker, da vi kun kan anbefale kvaliteten af tuscherne. Sprittusch, overstregningstusch og meget mere. Kig ind!

 • Maling

  Vi fører et praktisk sortiment af maling til skole- og fritidsbrug. Skolesæt til de mindste og de største. 

  Både dækfarver, vandfarver og anden slags af maling. 

pr. side
Viser 1 - 30 af 75
Viser 1 - 30 af 75