Arkivering

Vi har samlet et udvalg af mapper, ringbind og lommer som vi kan stå inde for er praktiske og håndterbare i hverdagen. Forskellige farver og typer sikrer den bedste og mest overskuelige form af opbevaring for dine dokumenter og materiale. Ved behov kan der bestilles ønsker hjem. Kontakt derfor SkoleABC.dk på info@skoleabc.dk

Arkivering 14 varer

Underkategorier

 • Mapper

  Mapper er meget nødvendige i skolen og hverdagen i kontor og på arbejde - og i hjemmet. Orden og styr på sine ting er non plus ultra når man vil få succes. 

  Vi har et stort udvalg i mapper, ringbind, brevordner, tidskriftholder og meget mere. Du finder gode tilbud og mapper på udsalg. Find kendte mærker som sikrer god kvalitet og holdbarhed i din arkivering. 

  Brevordnere, tidsskriftsamlere og hængemapper er en populær måde at systematisere dine dokumenter på i hverdagen, hvor der er behov for hurtig og lettilgængelig arkivering.  Vores sortiment fra bl.a. Esselt, Leitz og Elba spænder over et væld af tidsskriftsamlere og brevordnere, med smalle eller brede rygge og med eller uden metalskinne i bunden. Og farvepaletten spænder fra de klassiske farver til pangfarverne i Leitz Wow serien, så der er helt sikkert en kulør som passer til dig. Du kan også vælge et vinduesringbind, hvor du kan indsætte din egen forside og rygstykke og give mappen sit helt eget udtryk.
  Foretrækker du at arkivere i et skuffer eller skabe er vi også leveringsdygtige i hængemapper og systemer som passer hertil.

 • Ringbind

  Køb praktiske brevordnere og ringbind til din orden. Hæft vigtige dokumenter, regninger, kvitteringer og meget mere ind overskueligt, så du får styr på dit arbejde. Både hjemme, i skolen og i kontoret. 

  Find klassiske ringbind i forskellige størrelser, farver og kvaliteter fra Elba (tidligere Bantex), Esselte, Herlitz og Leitz. Med rygbredde fra 20 til 80 cm har vi noget for enhver smag, og helt sikkert også noget for dig.

  Vi fører brevordnere og tidskriftholdere i strålende farver og eksklusivt design. Se de smarte mapper i tyk og tynd.

  Vi kender alle de klassiske blå, røde og sorte ringbind, der gennem årtier har været fast inventar på et hvilket som helst kontor med respekt for sig selv. Her holder de styr på fakturaer, breve og andre vigtige dokumenter, der ikke må gå tabt. Det grundlæggende design har ikke ændret sig synderligt igennem årene, men mulighederne med hensyn til valg af farver, rygbredde, antal ringe med videre er flere end nogensinde før. Gå på opdagelse i vores sortiment og husk også at se vores spændende udvalg af brevordneremapper og tilbehør.     

 • Lommer og andet

  Vi har samlet en række tilbehør til kontoret, skrivebordet og hylden derhjemme. Vælg imellem plastiklommer, arkivfaner, skuffesæt og bakker til breve, regner, faktura og mange andre vigtige dokumenter. 

  Plastiklommer, elastiskmapper, hæftemapper og ringbind er uundværlige for arbejdet i og omkring kontoret. Om du skal bruge opbevaringsmuligheder til skolen og studiet eller om du leder arkivering til arbejdet, kontoret eller hjemmet, så har vi et bredt udvalg og altid gode løsninger på tilbud og udsalg. 

  Køb plastiklommer og registerfaner til fordelagtig billig pris fra kendte mærker som Leitz, ELBA (tidligere BANTEX), Herlitz og HAN.

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14