Almindelige linealer

Linealer i forskellige størrelser til skole, studie og kontor. En lineal er ikke bare en lineal. Alt efter i hvilket stadie man befinder sig i livet, vil man have forskellige krav til sit udstyr. De mindste skolestartere foretrækker fleksible, bøjelige linealer, der nemt kan være i skoletasken eller penalhus, ikke knækker og ser lidt sejt ud når...

Linealer i forskellige størrelser til skole, studie og kontor. En lineal er ikke bare en lineal. Alt efter i hvilket stadie man befinder sig i livet, vil man have forskellige krav til sit udstyr. De mindste skolestartere foretrækker fleksible, bøjelige linealer, der nemt kan være i skoletasken eller penalhus, ikke knækker og ser lidt sejt ud når den ligger på bordet.
Senere, når matematikopgaven skal afleveres, så må linealen være lidt mere neutral og skal være praktisk og god at bruge. Gerne med rutschfaste overflader til at holde på papiret.
Jo mere man går i skole, eller læser på universitetet, jo højere krav for præcision og orden får man. Vi tager hensyn til behov, der dækker de fleste områder og sælger KUN kvalitet.

Mere

Almindelige linealer 18 varer

Viser 1 - 18 af 18
Viser 1 - 18 af 18